Unieke meubels in iedere stijl

Jouw ideeën vertaald in een meubel op maat

Zoveel mensen, zoveel wensen. Jos Lansink Meubelmakerij verstaat de kunst van het meubelmaken in elke stijl. Welke materiaalsoort je ook kiest en wat het eindresultaat ook moet worden. Dankzij vakmanschap en jarenlange ervaring mag het resultaat er altijd wezen.
 

Meubelmakerij in het Twentse land

Laat unieke meubels maken

Kom maar op met je idee! We verrassen je graag met het eindresultaat van je dromen. Van salontafel tot radiatorkast of complete zithoek.

Uiteraard worden alle meubels naar een hoge kwaliteitsstandaard gemaakt en houden we altijd rekening met jouw specifieke wensen. Ideeën die niet uitvoerbaar zijn, proberen we - altijd in overleg - anders op te lossen. Zo zorgen we ervoor dat zowel onze klanten als wij blij zijn met het eindresultaat.

Badkamermeubels op maat

Ook een badkamermeubel op maat behoort tot de mogelijkheden bij Jos Lansink Meubelmakerij. Hierbij houden we uiteraard rekening met jouw wensen en ideeën. Heb je al bedacht in welk materiaal je je nieuwe badkamermeubel wilt laten maken? Of kun je wel wat advies gebruiken? Hoe dan ook, van één ding kun je zeker zijn: Jos Lansink Meubelmakerij heeft gevoel voor design en verstaat daarom de kunst van het realiseren van je badkamer op maat als geen ander.

Laat een badkamermeubel op maat maken

Een keukeninterieur op maar door een ervaren meubelmaker

Meubelmakerij Jos Lansink maakt keukenmeubels, badkamermeubels en complete interieurs

Keukeninterieur geheel naar wens

Keukeninterieur volledig op maat laten maken? Geen probleem voor Jos Lansink Meubelmakerij. Door onze flexibele instelling is de weg naar een passende oplossing klein. Bij de realisatie van jouw perfecte keukeninterieur staan jouw wensen en materiaalkeuze voorop.

Iedere situatie en elke keuken is uniek. Vanzelfsprekend wordt daarom alles op maat gemaakt.

Ook een keukeninterieur op maat laten maken?

Complete interieurklussen

Een professioneel advies, een ontwerp op maat, (aankoop)begeleiding en een picobello uitvoering van jouw idee: dat is wat je mag verwachten als je Jos Lansink Meubelmakerij inschakelt voor een interieurklus. Daarbij kunnen wij, en jij dus ook, rekenen op onze partners die ervoor zorgen dat je complete interieur in no time – zonder kopzorgen – staat.

Bekijk eerder gerealiseerde interieurs

Laat je keukenmeubel of badkamermeubel maken door Jos Lansink Meubelmakerij