Jouw ideeën vertaald in een meubel op maat

Zoveel mensen, zoveel wensen. Meubelmakerij Jos Lansink verstaat de kunst van het meubelmaken in elke stijl. Welke materiaalsoort je ook kiest en wat het eindresultaat ook moet worden. Dankzij vakmanschap en jarenlange ervaring mag het resultaat er altijd wezen.

Laat unieke meubels maken

Kom maar op met je idee! We verrassen je graag met het eindresultaat van je dromen. Van salontafel tot radiatorkast of complete zithoek.

Uiteraard worden alle meubels naar een hoge kwaliteitsstandaard gemaakt en houden we altijd rekening met jouw specifieke wensen. Ideeën die niet uitvoerbaar zijn, proberen we - altijd in overleg - anders op te lossen. Zo zorgen we ervoor dat zowel onze klanten als wij blij zijn met het eindresultaat.

Meubels op maat laten maken?

Badkamermeubels op maat

Ook een badkamermeubel op maat behoort tot de mogelijkheden bij Meubelmakerij Jos Lansink. Hierbij houden we uiteraard rekening met jouw wensen en ideeën. Heb je al bedacht in welk materiaal je je nieuwe badkamermeubel wilt laten maken? Of kun je wel wat advies gebruiken? Hoe dan ook, van één ding kun je zeker zijn: Meubelmakerij Jos Lansink heeft gevoel voor design en verstaat daarom de kunst van het realiseren van je badkamer op maat als geen ander.

Laat een badkamermeubel op maat maken

Keukeninterieur geheel naar wens

Keukeninterieur volledig op maat laten maken? Geen probleem voor Meubelmakerij Jos Lansink. Door onze flexibele instelling is de weg naar een passende oplossing kort. Bij de realisatie van jouw perfecte keukeninterieur staan jouw wensen en materiaalkeuze voorop.

Iedere situatie en elke keuken is uniek. Vanzelfsprekend wordt daarom alles op maat gemaakt.

Ook een keukeninterieur op maat laten maken?

Complete interieurklussen

Professioneel advies, een ontwerp op maat, (aankoop)begeleiding en een pico bello uitvoering van jouw idee: dat is wat je mag verwachten als je Meubelmakerij Jos Lansink inschakelt voor een interieurklus. Daarbij kunnen wij, en jij dus ook, rekenen op onze partners die ervoor zorgen dat je complete interieur in no-time – zonder kopzorgen – staat. 

(Ook te vinden op meubelmaker-info)

Bekijk eerder gerealiseerde interieurs

Neem bij vragen aan de meubelmaker contact op via    0541 - 62 57 61 

Vragen aan de meubelmaker?